Lenteschoonmaak bij Dotjes en datjes

Nu we allemaal al een tijdje noodgedwongen in ons kot moeten blijven, en ik merk aan jullie talrijke bestellingen dat iedereen aan de haak en brei geslagen is, vond ik het wel eens tijd voor een lenteschoonmaak!

Ik deed een stocktelling van mijn complete voorraad.
Elk bolletje, nieuw of reeds begonnen ontsnapte niet aan mijn telling.

Effen ter zijde, ik heb altijd een zeer goed overzicht van wat ik in stock heb liggen, bij elke bestelling of levering pas ik mijn stockbeheer aan. Maar enkele malen per jaar is het wel beter van eens alles opnieuw te tellen. En ik vond de lente daar het ideale moment voor.

Na mijn telling besloot ik om enkele zaken in uitverkoop te zetten en dus aan hele scherpe prijzen aan jullie aan te bieden. Er is voor elk wat wils in de stockverkoop. Ook niet-breiers en -haaksters kunnen mee profiteren van de scherpe prijzen.

Heb je al een nieuw projectje in je hoofd met garens uit de stockverkoop, maar je hebt de juiste naalden niet?
Haaknaalden en naaldpunten kan je ook op de webshop vinden, telkens in 3 prachtige kleuren te verkrijgen 🙂

Inspiratie nodig voor leuke lockdown-knutsels?

En niet getreurd, de garens en pakketten in stockverkoop verdwijnen niet uit het gamma, je kan alles nog steeds gewoon bestellen via de webshop.

(Hou er wel rekening mee dat door de COVID19-maatregelen je pakje iets langer dan normaal kan onderweg zijn)

Hou jullie goed, en stay safe <3

Geef een reactie

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.