Het is mooi geweest!

Met een grote krop in mijn keel en bakken dankbaarheid schrijf ik dit bericht.
Na heel veel wikken en wegen, piekeren en nachten wakker liggen heb ik een zeer moeilijke knoop doorgehakt: Dotjes en datjes houdt er mee op!

Het is te zeggen, de webshop met garens en toebehoren zal verdwijnen, maar je zal nog steeds bij mij terecht kunnen voor leuke zelfgeschreven patronen, uitgeteste patronen en handgebreide spullen.

Eerder (eind vorig jaar), liet ik jullie al weten dat Dotjes en datjes een slow-shop zou worden. Maar na enkele maanden blijkt dit toch ook niet ideaal te zijn. Mede door de blijvende prijsstijgingen die nergens meer weg te denken zijn, en de combinatie mama-zijn, mijn carrière en een webshop beheren zorgen er voor dat het er wel heel wat op mijn bord ligt.

Er wordt altijd gezegd dat je moet stoppen op een hoogtepunt, en na 5+ jaar denk ik dat die top wel bereikt is. Daarom ga ik terug naar mijn roots, wat mij echt gelukkig maakt en wat ik graag doe. Breien als hobby, als ‘liefhebberij’, om het op zijn West-Vlaams te zeggen.

De hoeveelheid bollen die mijn breinaalden passeerden kan&durf ik niet te tellen. Ook heel wat bestellingen gingen de deur uit, en ik leerde heel wat vriendinnen-voor-het leven kennen.
Ik liep ook wel eens met mijn kop tegen de muur, leerde uit mijn fouten en leerde ook heel wat bij. Over het ‘zelfstandig’ zijn, een business runnen en alles wat daar bij komt kijken.

Dus ik ben dankbaar, ONTZETTEND dankbaar!

Trouwens een mega shout-out naar mijn trouwe leverancier Yarn and Colors, en duizend hartjes voor al mijn trouwe klanten <3

Uiteraard heb ik nog heel wat garens, tools en accessoires in stock liggen die ik graag nog een nieuwe thuis zou willen geven. Dus daarom kan je vanaf NU met mooie kortingen shoppen met de code ‘TISMOOIGEWEEST’ op de webshop. (de code kan niet gebruikt worden voor artikelen in stockopruiming, kneusjes en handgemaakte artikelen & de code kan 1 keer per klant gebruikt worden)

Daarnaast blijven de mooie kortingen op stockverkoop-artikelen gelden, en kan je leuke deals doen bij de ‘kneusjes’ (kneusjes zijn artikelen met een hoek af, die niet meer in de reguliere verkoop kunnen verkocht worden. Meestal artikelen die uit de verpakking zijn, of bolletjes waar slechts een proeflapje van gebreid werd – resterend gewicht wordt telkens vermeld)

Heel veel liefs,
en misschien ergens tot in den draa(i)(d)!

Geef een reactie

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.