Back to basic

Hier ben ik dan, velen zagen nog nooit eerder het gezicht achter Dotjes en datjes… En ik ga terug naar de basics.

Terug naar wat ik eigenlijk het liefste doe: Julllie harten (en vooral baby’s) verwarmen met mijn handgemaakte creaties

Nog niet zo lang geleden werd ik mama van een prachtige dochter, en sommigen hadden het wel al gemerkt dat het hier op de blog de laatste maanden wat stiller was.

Ik ga er niet om liegen, het doet wat met een mens, mama worden. Het doet wat met een mens & met een leven; en of je het nu wil of niet, je prioriteiten switchen 180graden mee.

De combinatie van een klein ukje in huis en een webshop op eigen houtje onderhouden en draaiende houden is een enorme uitdaging, en het heeft mij dan ook aan het denken gezet.

Na lang twijfelen en dobberen en pro’s en contra’s op te lijsten heb ik besloten om het met Dotjes en datjes terug ietwat kleinschaliger aan te pakken. Maar niet getreurd, de grootste verandering is vooral de omvang van de items die onmiddelijk uit stock leverbaar zijn. Garens en tools zullen nog steeds te verkrijgen zijn, maar verzending van bestellingen zal op een vaste dag in de week gebeuren, waardoor de levertijd wat langer zal zijn dan wat jullie van mij gewend zijn.

Op die manier kan ik wat meer tijd en ruimte creeëren om mijn weg te vinden in mijn nieuwe rol als mama, kan ik tijd doorbrengen met mijn dochter (want oh ja het is waar wat ze zeggen, dat het veel te snel gaat), en kan ik mij ook bezig houden met wat ik eigenlijk van begin af aan het liefste doe: breien.

Maar uiteraard is er ook goed nieuws: hou jullie klaar voor een MEGA stocksale met mooie kortingen! (Alle kortingen zijn reeds aangeduid in de webshop, alle items in stocksale kan je hier bekijken en shoppen)

Houd daarnaast zeker ook mijn instagram pagina in de gaten voor leuke giveaways!!

Geef een antwoord

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen